hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
– Opposisjonen er veldig tafatt og puslete

Publisert: 16.des.2016 20:26
Oppdatert: 16.des.2016 20:26

– Frp er vant til å få pepper for sitt budsjettforslag hvert eneste år. Spesielt er det at pepperen kommer fra et parti som ikke har tatt seg bryderiet med å legge fram et eneste budsjettforslag på tre år.

Slik kommenterer lederen i Stange Frp, Truls Gihlemoen, kritikken fra Kirsti Berge. Han etterlyser økt engasjement i opposisjonen.

– Høyre har ikke kommet med en eneste bokstav, men i år registrerte jeg at partiet var på talerstolen. Det er feil å si at Frp tar klimapenger. Vi mener det er galt å bruke skattebetalernes penger på klimatiltak som staten allerede finansierer. Konkret handler dette om ladestasjoner. Det får vi dekket av Fylkesmannen via statlige tilskudd. Hele opposisjonen hadde forslag om å kutte eiendomsskatten. Sp og Bygdelista har et useriøst inndekningsforslag, fordi de foreslår kutt i tjenestetilbudet. Vi vil gjøre samme jobben neste år og vise at vi har et seriøst budsjett. Frp mener dette er eneste måten å synliggjøre vår politikk på, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke