15. sep
STORE STATSMINISTRE: Jens hilser på Odvar Nordli under 1. mai-feiringen i 2010. I midten ses Dag Arne Syverinsen. FOTO: CHRISTIAN E. BERGHEIM
 
– Skal gi opplevelser
Arbeidsmottoet for 1. mai på Tangen er at dagen skal gi innlevelse og opplevelse.

Publisert: 20.apr.2017 18:05
Oppdatert: 20.apr.2017 18:04

– Det nytter ikke å komme med en statssekretær som ingen har hørt om, humrer Dag Arne Syverinsen og legger ikke skjul på tangensokningene har truffet med konseptet. Det er moro å få toppnavn til bygda, sier han.

– Hvordan opplever du ikke å trekke i trådene for en så populær og innarbeidet markering som arbeiderbevegelsens frihetsdag er på Tangen?

– Det er vemodig, men samtidig er jeg opptatt av at 1. mai framfor alt må gi opplevelse samtidig som det må være verdibasert. Vi kan ikke lage et valgkampmøte, sier han.

Også Geir Lippestad, Hans Olav Lahlum og Maria Amelie har vært talere som har gitt opplevelser på Tangen. At mange kommer langveis fra for å oppleve det rikholdige programmet, er også en fjær i hatten for tangensamfunnet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke