hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
– Svært skuffet
– Dette er rett og slett svært skuffende, sier Kirsti Berge.

Publisert: 09.jan.2017 06:56
Oppdatert: 09.jan.2017 06:56

Høyre-lederen sier hun tidligere har hatt et inntrykk av at Stange hadde en hjemmetjeneste som holdt et høyt faglig nivå.

– Dette er altså ikke tilfelle, ifølge Fylkesmannen. Med tanke på at en økende andel av at Stange kommunes befolkning eldes og at det er ønskelig at eldre kan bli boende hjemme lengst mulig og pleies her, så virker dette langt fra betryggende. Når avvik fra 2010 ennå ikke er lukket, blir jeg ikke tilstrekkelig beroliget ved at kommuneoverlegen og virksomhetsleder nå melder om nye prosedyrer og arbeid på høytrykk for å få lukket alvorlige avvik som medikamenthåndtering og oppfølging av ernæringstilstand hos hjemmeboende. Vi må alle kunne føle oss trygge på at hjemmetjenestene er av en slik kvalitet at enhver får tilstrekkelig og god oppfølging i hjemmet. Det trengs nok hyppigere tilsyn, avslutter Berge.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke