15. sep
 
– Tusen takk for den fineste skolen!
– Tusen takk for at vi har fått kommunens fineste skole med god ventilasjon og lys! Det setter elevene stor pris på.

Publisert: 05.des.2016 16:21
Oppdatert: 06.des.2016 07:43

Elevrådsleder Tobias Nordby (15) i 10. klasse på Ottestad ungdomsskole holdt tale i det flunkende nye auditoriet under den offisielle åpningen mandag. På første benk satt Stanges ordfører, som klippet snora under den offisielle markeringen, kommunens eiendomsavdeling, entreprenøren Eco Sør og kunstner Øyvind Suul, som står bak den kunstneriske utsmykningen.

Elevene i sentrum

– Jeg kan vel si at Ottestad ungdomsskole er den skolen i Stange med best standard nå. Vi har fått det mest moderne utstyret og vi ser at det er brukt mye penger i å pusse opp, sier elevrådsleder Tobias videre.

Varamedlem til elevrådet, Marius Østberg Valstad, nikker samtykkende. Jo, skolen er blitt veldig fin, sier han.

Tobias oppsummer slik: – Endelig har vi fått et auditorium med plass til alle. Vi har fått egne elevskap til oppbevaring av skolemateriell. Vi har et kjempefint skolekjøkken til disposisjon. Personlig synes jeg at det toppmoderne laboratoriet er det aller flotteste på skolen. Laboratoriet er oppgradert og har avansert utstyrt. Nye klasserom og grupperom er også fine, sier han.

Ett års byggeperiode

Tobias synes det er greit at byggeperioden er over. Elever og lærere har vært spredd rundt i nabobygg og øvrige skoler i Ottestad under byggeperioden. Rektor Carl Fredrik Follestad roser ansatte og elever for å ha vist stor romslighet. Skolen har vært en byggeplass i 12 måneder. Maskinstøy, dårlig luft og provisoriske undervisningsrom til tross, Follestad sier byggeperioden har gått mye bedre enn forventet.

– Takk for hjelpsomheten dere alle har vist ett års tid, sier rektor.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke