Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
SVAR PÅ TILTALE: Truls Gihlemoen roser Ap for å ha gjort enn bedre budsjettjobb enn Sp. – Jeg inviterte til samarbeid på gruppenivå, sier han.
 
– Trist å høre Aasa
– Aasa Gjestvang tar vel hardt i, svarer Truls Gihlemoen.

Publisert: 29.des.2016 18:57
Oppdatert: 29.des.2016 18:57

– Når har Frp kunnet samarbeide med Sp? De har snudd ryggen til oss gang på gang. Før årets budsjettbehandling ringte jeg Gjestvang. Hun tok ikke telefonen og ringte aldri tilbake, sier han.

– Heller ikke nå, som Aasa har hatt to gode uker til å sette seg inn i en mer gjennomtenkt utbygging av Tingvold, er hun villig til å diskutere sak. Hun må ta innover seg at Ap har bestemt at Tingvold skal utvikles. Da må vi som opposisjon akseptere det og bidra konstruktivt på utviklingen.

Gihlemoen sier at Frp ikke er representert i formannskapet, men møtte denne gang som vara for Venstre. Sp støttet Frps svømmehallforslag i formannskapet, men snudde i kommunestyret.

– Jeg må jo si at Sp er uforutsigbar. Det må være bedre å levere et godt, gjennomarbeidet budsjett sent, enn ikke å legge fram noe seriøst, slik Sp presterer, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat