Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
KRITISK: Truls Gihlemoen fra Frp.
FOTO: HENNING HOLTER CHRISTENSEN
 
– Vi har en fet, kommunal sparekonto
Statistisk sentralbyrå (SSB) har publisert statistikk som rangerer Stange kommune under landsgjennomsnittet og havner på nedre halvdel av lista i Hedmark innen etablering av nye bedrifter.

Publisert: 20.feb.2017 20:55
Oppdatert: 20.feb.2017 21:04


Leder i Stange Frp, Truls Gihlemoen, sier handlekraft må erstatte tafatthet og passivitet. Kommunen må umiddelbart ta fatt på jobben med å tilrettelegge for nye bedrifter.

– Mens kommunen i 2016 gikk 64 millioner i overskudd, trues grendeskolene av nedleggelse, hjemmebasert omsorg er kritisk underbemannet og sykehjemmene trenger sårt økte ressurser. Altfor lenge har Stange passivt ventet på at HRU skal stå for en sårt etterlengtet næringsutvikling i kommunen. Samtidig har Ringsaker og Hamar etablert solide næringsavdelinger med offensiv ledelse. Kommunens nye næringsråd og kommende næringssjef får en stor oppgave. Nabokommuner har lyktes med investeringer i infrastruktur og markedsføring med å gjøre seg attraktiv for nye bedrifter, sier Gihlemoen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke