Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
VISTE FRAM ÅSBYGDA: Fra venstre gruppeleder Bjarne H. Christiansen, Ap, ordfører Nils A. Røhne og FAU-leder Gine Lindstad Sjøli.
 
– Vi stoler på politikere
– Skolekretsene får ikke gjort mer nå. Både fra Romedal, Åsbygda og de andre bygdene har det kommet klare signaler til politikerne. De kan ikke legge ned grendeskolene, som er tuftet på Stanges kommunestruktur.

Publisert: 27.feb.2017 20:29
Oppdatert: 27.feb.2017 20:29

Det sier FAU-leder ved Åsbygda skole, Gine Lindstad Sjøli.

– For å si det sånn jeg er ikke overrasket over at rådmannen står på sin opprinnelige anbefaling til framtidig skolestruktur. Nå forholder jeg meg til at det til sjuende og sist er politikerne som skal avgjøre skolesaken, sier Sjøli videre. Telemarksforsking har konkludert med at det er liten økonomisk gevinst å legge ned skoler i Stange. FAU-lederen er spent på kommende ukers, politiske møter. Det er fremdeles svært høyt trykk på skolesaken.

– Politikerne har fått veldig sterke signaler fra folkemøtene. Det er ikke tvil om hva innbyggerne mener, sier Sjøli.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke