hacklink
buy instagram followers
19. sep
VARAORDFØRER: Trine Lise Stårvik er kandidat til ordførervalget 2019.
 
17. mai og hyttetur
Volontørene på Grobunn har fått oppleve både 17. mai i Oslo og hyttetur i stangeskogene. En stor opplevelse, sier tyske Felix Kotulla.

Publisert: 23.mai.2017 16:49
Oppdatert: 23.mai.2017 16:49

– De jobber og bor på Grobunn og går utenpå ordinær bemanning, i egen turnus i inntil 35 timer per uke. Volontørene er i samme aldersgruppe som ungdommene på Grobunn og er et svært positivt tilskudd for miljøet. De er forbilder og rollemodeller for våre utviklingshemmende ungdommer, samt veiledere og støttespillere i hverdagen. Det sier Øyunn Kleppe Normann, EVS-koordinator.

EVS ble opprettet av Europakommisjonen i 1996 og har til nå gitt mer enn 100.000 unge volontører en mulighet til å bidra til en sak de er opptatt av. Flere hundre ungdommer fra Norge har arbeidet som frivillige i europeiske land siden oppstarten av programmet. Å reise ut for å jobbe frivillig i et annet land er utfordrende og lærerikt. EVS er en del av Erasmus+-programmet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke