Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Se hvordan det så ut da Hoberg skole feiret 40 år
– Vi har hatt sju fantastiske år på Hoberg skole. Det kommer nok en tåre i øyekroken når vi skal slutte til sommerferien, sier Emma Finvik Hagen i 7B. Elevene feirer Hobergs 40-års jubileum. Ottestad

Publisert: 05.mai.2017 15:49
Oppdatert: 05.mai.2017 17:14

Ottestad vokser! Samtidig som Emma og de andre sjuendeklassingene forbereder seg på ungdomsskoletid, begynner det å krible i magene til mange skolebegynnere. Førsteklassekullet som møter til høstens skolestart på Hoberg blir rekordstort. Per i dag er hele 52 førsteklassinger registrert og det gjør at skolen for første gang i historien ikke har klasserom nok og dermed må benytte paviljong. Det bekrefter assisterende rektor Heidi Midtlien.

Førsteklassingene holder til i det gamle barnehagebygget, men der er det ikke plass til alle. Midtlien forventer at antallet førsteklassinger vil øke ytterligere fra nå og til skolestart i august.

Ungekullene på første trinn varierer fra år til år. I fjor var det 37 skolestartere ved Hoberg

Hoberg skole ble innviet i 1977. I dag har skolen 297 elever og 50 ansatte. Sjefen for jubileumsfeiringen, Hilde Renvåg, har selv vært lærer ved skolen i 19 år og har denne uka vært ansvarlig for jubileumsfeiringen.

– Vi feiret torsdag og fredag med utekonsert for foreldre, sangsamling for hele skolen og bursdagsfest med sjokoladekake til 350 personer, sier Renvåg, som også trekker fram at skolen scorer svært høyt i alle trivselsundersøkelser der elevene gir uttrykk for at de har det bra.

Personalet trives også. En blanding av yngre og eldre kolleger bidrar til et dynamisk arbeidsmiljø, sier Renvåg.

– Alle er med i gjengen, vi har ikke gutte- eller jentegruppe. Alle er velkommen. Skolen har formet oss positivt. Lærerne er supre og vi lærer mye sosialt, sier Emma Finvik Hagen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat