Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Ap er jokeren
Grasrota i Ap i Stange vil trolig sette ned foten for å gjøre store skoleendringer.

Publisert: 15.jan.2017 15:04
Oppdatert: 15.jan.2017 15:04

Skolene er viktige institusjoner som bidrar til å opprettholde grendesamfunn. Det har vært omkvedet i debatten. Partiet tar imidlertid en grundig prosess. Ifølge leder Grethe Mikaelsen har Stange Ap nedsatt en skolegruppe som skal avgi sin endelige innstilling til medlemsmøtet i partiet senere i vinter. Sluttbehandlingen i partiets høyeste organ, blir retningsgivende for kommunestyregruppas standpunkt. Rådmannen innstiller på at Romedal og Stange ungdomsskole slås sammen.

Solvin, Åsbygda og Breidablikk slås sammen til én barneskole i bygget til Romedal ungdomsskole. Espa skole nedlegges og elevene flyttes til Tangen. Høringsfristen er satt til 10. februar. Skolemøtene er: 18. januar Ottestad u-skole, 24. januar Stange u-skole, 30. januar Espa skole, 31. januar Romedal u-skole.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke