Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ap-leder krever at avvikene lukkes raskt
Ap’s gruppeleder Bjarne H. Christiansen har fremmet en interpellasjon i kommunestyret om håndtering av medisiner og matservering i kommunen.

Publisert: 18.jan.2017 20:43
Oppdatert: 18.jan.2017 20:58


Bakgrunnen for interpellasjonen som ordfører Nils A Røhne skal besvare 15. februar, er Fylkesmannens avviksrapport etter systemrevisjon.

– Både som innbygger og folkevalgt legger jeg til grunn at de aktuelle avvikene som er omtalt i rapporten blir lukket raskt. Jeg har tillit til at virksomheten for Helsetjenester i hjemmet har full prioritet på dette. Vi vet fra tilsvarende tilsyn i vår egen og andre kommuner at det ofte blir avdekket manglende eller mangelfulle rutiner og dokumentasjon, mens brukere og pasienter i all hovedsak likevel får både god og trygg behandling. Det er fortsatt mitt inntrykk når det gjelder helsetjenester i Stange. Det er viktig at vi har så gode systemer som mulig for å sikre at vi hele tida gir gode tjenester til folk som trenger pleie- og omsorgstjenester i Stange, påpeker Christiansen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke