hacklink
buy instagram followers
19. sep
GLADMELDING: Sannervegen er ferdig asfaltert til glede for beboerne.
 
Asfalten i Sannervegen kom ei uke tidligere
– Det er alltid moro å holde tidsfristen.

Publisert: 15.sep.2017 06:19
Oppdatert: 15.sep.2017 08:08

 Enda hyggeligere er det å komme i mål før planen. Det sier Viggo Svendsen, assisterende leder i kommunalteknikk i Stange kommune.

Nylig protesterte beboerne i Sannervegen høylytt over elendig boligveg. En av de opprørte beboerne Anny Lindholt Kleemola, ga klar beskjed til kommunepolitikerne og vurderte å holde tilbake eiendomsskatten. HA kunne melde at asfalteringsplanen sa at vegen skulle utbedres i uke 38.

– Sannervegen er ferdig asfaltert ei uke før vi lovet, sier Svendsen.

– Det er ikke bare kjedelige ting som skjer. Nå vil jeg tro det er kakefest i gata. Det har vært grunnlag for beboernes klager. Kommunen har hatt dårlig samvittighet for den dårlige vegen. Legging av nye rør har imidlertid skapt hodebry på grunn av fallproblematikk. Det er nemlig ganske flatt fra boligområdet og videre til tilknytningspunktet for ledningsnettet. Først i det siste fant vi en god løsning, sier Svendsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke