hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Attraktivt i Ottestad
Arbeiderlagsleder Helmik Slora Kristiansen peker på Ottestad er et populært boområde for innflyttere.

Publisert: 20.mar.2017 18:50
Oppdatert: 20.mar.2017 18:50

– Vi bor nær Hamar. Det er bra. Her er det så mange positive og gode aktiviteter for småbarnsforeldre. Jeg er fra Karmøy. Familien har virkelig fått tilhørighet til Ottestad, takket være de gode bo- og oppvekstvilkårene, har Kristiansen uttalt i et intervju med HA. Kristiansen har engasjert seg i lokalpolitikk og er nyvalgt leder i Samhold og Ottestad Arbeiderlag.

Det er forventet at elevtallet vil øke med 150 i skolekretsene i Ottestad og en skoleutvidelse må utredes. Den økte tilflyttingen i Ottestad økt press på skoleplasser.

– Selv om vi har bygd ut Arstad, begynner skolen å bli full. Ved Hoberg er det også behov for å gjøre noe. Her må det tas et politisk valg, uttalte kommunalsjef Liv Ingrid Vasaasen til vår avis 19. august. Onsdag skal kommunestyret vedta ny skolestruktur.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke