Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
 
Bartnes gjenvalgt som styreleder

Publisert: 07.jun.2017 15:58
Oppdatert: 07.jun.2017 15:58

Generalforsamlingen i Stange Energi har gjenvalgt Kristen Bartnes som styreleder i Stange Energi. Nye styremedlemmer er Gustav Grøholt og Nina Cecilie Myren Sortehaug.

1. varamedlem Nils Ringnes er også ny. Den tidligere lensmannen i Stange er vara sammen med Kjerstin Lundgård som ikke var på valg.

Det var heller ikke nestleder Hanne Sverdrup Dahl eller styremedlem Gaute Nøkleholm.

Generalforsamlingen har vedtatt 170.000 kroner i honorar for styreleder. Styrets nestleder har 120.000 kroner i honorar. Styremedlemmer mottar 70.000 kroner per år og varamedlemmer 5.300 kroner per møte. Grøholt er fra Løten og har siden 2015 vært organisasjonssjef i Norsvin. Sortehaug har siden 2008 vært banksjef ved Nordea i Hamar. Styremedlemmene Helge Robert Bjørnsen og Ragnhild Finden, begge politikere i Stange er ute av styret. Det er også vara Tommy Eriksen. Det er to ansatterepresentanter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat