Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
SVETTER: Tross fuktgjennomslag har driftsavdelingen i Stange god kontroll på svømmebassenget. Vannfyllingen har gått mye bedre enn forventet.
 
Betongen svetter
Ottestadbassengets betongkonstruksjon er tæret av tidens tann. Noen steder på ytterkanten ses tydelig svetting.

Publisert: 11.okt.2016 18:07
Oppdatert: 11.okt.2016 18:10

En kikk under bassenget viser rustent armeringsjern som har vært utsatt for bassengvann. Denne situasjonen må Stanges politikere ta med i betraktningen når bassengets videre skjebne skal avgjøres. Nyvalgt FAU-leder ved Arstad, Guri Bjørke, er imidlertid ikke fornøyd med situasjonen. Hun er redd at et ikke velfungerende svømmeanlegg vil gå utover barnas svømmeopplæring og krav til svømmeferdigheter.

– Vi ønsker å komme med et forslag til utredning av et nytt og bedre anlegg ett eller annet sted i Ottestad i stedet for rehabilitering av et svært dårlig og gammelt anlegg. Befolkningsveksten i Ottestad har vært og kommer til å bli enorm. Ved forhåpentligvis hjelp av fra Norsk Tipping ønsker vi nytt svømmeanlegg satt på dagsorden i kommunen, sier Bjørke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat