Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
 
Boblet over av energi
Skolelaget fra Hoberg vant for første gang energikampen for femte til sjuende trinn under stangeskolenes temadag på Hamar Naturskole.

Publisert: 31.mai.2017 22:51
Oppdatert: 31.mai.2017 23:25

11-år gamle Robin Marstein Halvorsen i sjette klasse på Hoberg skole har for et øyeblikk siden nedkjempet en duellant i holmgang på naturskolen. I all vennskapelighet.

– Det er nettopp dette som er gøy, sier han og smiler.

– Vi kan bruke energi og trene.

Hoberg-lærer Hilde Renvåg er også imponert over skoleopplegget, og mener Naturskolen gir stangeelevene mulighet til å leke seg til kunnskap gjennom spennende forskingsoppgaver.

Ifølge nestleder ved Hamar Naturskole, Hans Christian Johnson, var det i år et økt fokus på solenergi. På en post skulle elevene jobbe med solcellebiler. Å vinkle panelet i riktig vinkel til solen er en av utfordringene.

– Målet er å bevisstgjøre elevene som kommer på besøk. 18 forskjellige oppgaver myntet på energifaglige ting skal vise at energi får ting til å skje. Vi tilbyr gratis buss for elevene som ikke bor i sykkelavstand. Det er viktig å ha fokus på miljøet, sier Johnson.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat