Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
STARTKLARE: Barnerådet i Stange er klare for å gå på tur. På bakerste rekke ser vi sentrale personer turpostarbeidet, Erik Norstad, Aud Norstad, Helge Bryhni og Else Bjørke. BEGGE FOTO: HEIDI KRISTIANSEN
 
De røde turbøttene er et sikkert vårtegn i Stange
Nå kan stangesokningene starte jakten på årets 10 turposter. Det opplyser nettredaktør Heidi Fjellet Kristiansen i Stange kommune.

Publisert: 25.apr.2017 19:58
Oppdatert: 25.apr.2017 20:20


For 11. året blir det hengt opp turposter i Stange kommune. De røde fysakbøttene (fysisk aktivitet) har blitt mer og mer populære. I 2016 var det hele 381 deltakere som leverte klippekortene etter å ha tatt alle postene, sier Kristiansen videre.

– Det har vært stor økning blant de yngre og dette skyldes nok at det er fin premie til alle under 16 år som har mer enn 6 klipp. De får nemlig et dagskort i Ankerskogen svømmehall, sier Aud Norstad leder i Hamar og Hedmarken turistforening, Stange krets.

Ifølge Kristiansen er nytt i år at deltakerne kan kvittere at de har vært på posten ved å bruke DNTs nye mobilapp «SJEKK UT». Appen aktiviseres når du er cirka 50 meter fra posten. Deltakerne kan også bruke klippetanga på tradisjonelt vis. Turkartet 10 steder i Stange kan kjøpes på bensinstasjoner, biblioteket og i Stange rådhus.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat