Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
AVVISER KRITIKK: Helmik Slora Kristiansen, leder i Arbeiderlaget Samhold/Ottestad mener det er viktig at politikerne utfordrer hverandre.
 
Det er takhøyde i Ap
Helmik Slora Kristiansen, leder i Arbeiderlaget Samhold/Ottestad sier Truls Gihlemoen ikke bør bekymre seg for Arbeiderpartiet.

Publisert: 22.mar.2017 06:16
Oppdatert: 22.mar.2017 21:23

– Etter min mening bør Truls rette mer fokus på hva han kan gjøre i kommunestyret for å dra Stange i riktig retning i stedet for å bekymre over Stange Ap. Ap er et parti hvor vi tør å være uenige i enkelte saker og har respekt for det. Det som gjør at vi kan ha tydelige diskusjoner er at alle i Stange Ap er oppriktig opptatt av å videreutvikle Stange kommune til det beste for våre innbyggere, sier Kristiansen, og legger til at Ap er et parti hvor det er takhøyde nok til å fremme ulike meninger.

Han sier det ikke handler om å heve seg over andre, men å forbeholde seg retten til å si hva en tror på.

– Det er viktig både internt i et parti og i kommunestyret at man utfordrer hverandre. Dette skaper både utvikling og bedre løsninger for innbyggerne, sier Kristiansen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke