Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
LOKALHISTORIE: Christian Røhne (f.v.), Åse Lie, Arve Fossum og Trond Ola Enger.FOTO: Henning holter christensen
 
Dobbelt så stor kalender til samme prisen

Publisert: 17.nov.2016 14:56
Oppdatert: 17.nov.2016 14:56

Snur du kalenderen til Stange Lions, får du Romedal Lions på andre siden. Noen av de fremste drivkreftene gliser, for det ville vært naturlig å ta dobbelt pris.

2017-kalenderen til Lions-klubbene i Romedal og Stange er klare fra trykkeriet. Christian Røhne og Åse Lie i Romedal Lions samt Arve Fossum og Trond Ola Enger i Stange Lions er stolte av kalenderprosjektet, som har gledet innbyggerne i hele 18 år. Om lag fire millioner kroner til humanitære formål både lokalt og nasjonalt, har dette kalendersalget til Lions-klubbene innbrakt så langt.

Tradisjonen tro er kalenderen vendbar, det vil si at den består av 24 lokalhistoriske bilder. De to klubbene har 12 hver. Noen av godbitene er 50-års konfirmantkullet i Romedal og det unike i at tre brødre fra Stange alle ble hedret med Kongens fortjenstmedalje. Et lite omtalt dypdykk fra okkupasjonshistorien er også spesielt. Motivet er tatt ved Egerom og viser det store oppbudet da tyskerne krevde at hester skulle innleveres i 1943.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat