Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ekstraordinært møte torsdag
Leder i planutvalget i Stange, Eva Søgnebotten, Ap, har innkalt medlemmene til et ekstraordinært møte torsdag 2. mars.

Publisert: 31.mar.2017 06:24
Oppdatert: 31.mar.2017 06:24

Dette er også i tråd med ordfører Nils A. Røhnes ambisjon: Møte før påske. Røhne sier han har registrert Knut Fangberget og Tor André Johnsens bestyrtelse over planutvalget.

– Dette er førstegangsbehandling i planutvalget. Det ville være overraskende at man ikke har respekt for den politiske prosess som er alltid er i plansaker. Særlig trodde jeg Hamar føler at dette er krevende. Utspillet er overraskende, jeg hadde nok ventet at Fangberget og Johnsen hadde vært litt mer diplomatiske i hensynet til demokratiske prosesser. Ledelsen i Stange kommune har bevisst unnlatt å blande seg inn i jernbanediskusjonen i Hamar. Det skal vi fortsette med, sier Røhne.

Erik Ringnes (V) sier det er grunn til å mistenke at flertallet i planutvalget hadde en skjult, politisk agenda da de ikke ville sende Nye Veiers planendring ut på offentlig høring.

– Arenaen blir feil for meg. Skal vi si oss uenig med Nye Veier AS bør det ikke skje lokalt, men på nasjonalt plan. Så lenge det foreligger saklig grunn til å stille spørsmål til utbygger, er det greit for meg. Jeg håper planutvalget skjønner sitt ansvar når det gjelder forsinkelser. Andre prosjekter står nemlig på vent, sier Ringnes.

Regiondirektør Åge Skinstad i NHO sier det er viktig å bruke sunn fornuft og logikk. Det tilsier at der vegen er avsluttet fra før, er det smartest å bygge videre, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke