Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
SKOLENABO:Engvoldhagan bygges ut med 46 leiligheter.
 
Er i startgropa
Kommunalsjef Frode Haugan sier at framtidig skolestruktur i Ottestad skal utredes. Han håper at konklusjonene er klare mot slutten av 2017.

Publisert: 11.mai.2017 15:47
Oppdatert: 11.mai.2017 15:47

I forbindelse med politikernes utålmodighet, kommenterer Haugan at utredningsarbeidet er tidlig i prosessen. Tidligere har det vært lansert ulike modeller for å løse rombehovene ved barneskolene i Ottestad. Enten utvidelser av eksisterende skoler eller bygging av en helt ny barneskole. Ottestad var ikke med i utredningen om framtidig skolestruktur i Stange. Rådmannen varsler en egen sak fordi elevtallsutviklingen viser en markant økning i Ottestad krets nærmeste år. Verken Arstad eller Hoberg har i dag romkapasitet til å ivareta elevtallsøkningen og presset vil kunne øke ytterligere sett i lys av framtidig boligutbygging. En brakkeløsning med arbeidsrom og to grupperom vil er altså en midlertidig løsning for både skolen og SFO.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat