Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
PURRER: Fylkesmannen i Hedmark ønsker risikovurdering av Atlungstad.
 
Etterlyser risikovurdering fra Atlungstad
Fylkesmannen i Hedmark kontrollerte den 10.000 liter store fyringsoljetanken til Atlungstad Brenneri i fjor. Nå etterlyser de vurdering av risiko på miljøet.

Publisert: 14.sep.2017 07:06
Oppdatert: 14.sep.2017 07:08

I 2016 inspiserte miljøvernavdelingen til Fylkesmannen i Hedmark tanklagring ved Atlungstad Brenneri. Inspeksjonsrapporten slo fast at det manglet en miljørisikovurdering av fyringsoljetanken som er på 10.000 liter, og står mot Mjøsa.

I virksomhetens tilbakemelding er det oppgitt at de vil bytte ut denne tanken med en ny dobbeltvegget fyringsoljetank på 5.000 liter. Dette mener Fylkesmannen er et godt tiltak for å redusere risikoen for lekkasje, men understreker viktigheten av å ha nødvendig vedlikehold av tanken når den settes i drift.

Fylkesmannen innser at det kan ta tid å få på plass den nye tanken, siden brenneriet er med i Riksantikvarens bevaringsprogram, men de etterlyser en risikovurdering som også omhandler faktorer som påvirker det ytre miljø, og ber om tilbakemelding innen 1. november.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke