Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
STINN BRAKKE: 250 deltok på folkemøtet på Romedal ungdomsskole tirsdag kveld.
 
Facebook engasjerer
Flere tusen var på Facebook og leste om folkemøtet på Espa mandag kveld. Tirsdag ba vi om lesernes mening i forkant av folkemøtet i Romedal krets.

Publisert: 31.jan.2017 21:03
Oppdatert: 31.jan.2017 21:03

Det er mange engasjement for stangeskolen og vi spurte om Åsbygda, Solvin og Breidablikk skoler bør slås sammen? Her er noen av reaksjonene: «Fløtt på lærere i stedet», «Bevar småskala skolen! Mye bra kvalitet i det! Dyrere, ja vel ... Men det beste er best! Sentralisert kompetanse er et dårlig argument. Det er ikke alt som er framskritt ...! Kvalitet koster litt mer, men det kommer ut mer i andre enden.», «Lite læring å kjøre skolebuss ...», «Stange har tydeligvis råd til å bruke mange millioner på kulturhus, men ikke råd til å holde liv i bygdene ...», «Hvis man skal holde liv i bygdene i Stange, er skolene veldig viktig for folk og et samlingspunkt for mange! La skolene bestå!», «Kutt ut kulturhuset og behold skolene».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat