Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
BREIDABLIKK: Stange Aps skoleutvalg støtter ikke rådmannen i å legge ned Breidablikk skole på Ilseng. Utvalget vil bevare den fulldelte skolen.
 
Freder Breidablikk
Stange Aps skolegruppe innstiller at Breidablikk på Ilseng, Vallset og Stange barneskoler opprettholdes. Flertallet ønsker ikke at Stange skal ha fådelte skoler.

Publisert: 22.feb.2017 20:19
Oppdatert: 22.feb.2017 20:19

I forslaget vil utvalget slå sammen Stange- og Romedal ungdomsskoler. Espa og Tangen foreslås lokalisert på Tangen. Åsbygda og Solvin i Romedal flyttes til lokalene til Romedal u-skole.

Rådmannen anbefaler i sin innstilling å legge ned Breidablikk og overføre elevene til Romedal.

Utvalget mener imidlertid at Breidablikk bør bestå. Det begrunnes i at skolen er fulldelt. Det er få elever ved Breidablikk som har skoleskyss i dag. Ilseng er i tillegg et lokalsamfunn der det er reelle muligheter for en relativt stor vekst ved en eventuell utvidelse av fengselet og derved et økt elevtall framover. En fulldelt skole gir best mulig skoletilbud for elevene. Utvalget ønsker ikke for små elevmiljøer. Tangen, Stange og Ottestad er satsingsområder.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke