Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
 
Fytti katta så mange som vil se oss
Kattene på Lerud kattepensjonat i Romedal er populære over hele verden.

Publisert: 16.aug.2017 10:40
Oppdatert: 16.aug.2017 10:46

Dyrevelferd er noe som opptar folk over hele verden. Det har ekteparet Vibeke og Jan Gudbrandsen i Romedal til de grader fått erfare.

De la ut en video som viser hvordan livet på kattepensjonatet er om morgenen. Det har tatt helt av på sosiale medier. Den korte videoen på Facebook-siden til Lerud Kattepensjonat har nådd ut til 12 millioner, har 86.000 delinger og har nå 17.000 kommentarer.

- Dette er helt vilt, sier Vibeke.

- Men det er jo veldig, veldig moro at en video kan nå ut til folk over hele verden, legger hun til.

Hun og ektemannen har aldri opplevd maken. Videoen viser hvordan livet er i kattepensjonatet tidlig en morgen da kattene slippes ut. Det er ingen tvil om at de trives på pensjonatet.

I sommer hadde de 19 katter på pensjonatet, nå er det seks der. I løpet av to måneder var det 82 katter på sommerferie hos dem.

- Ja, nå er ferietiden over for de fleste og da er kattene hjemme igjen. Det jeg synes er fint er at huskatter nå har funnet sin plass på kattepensjonat. Før var det jo nesten bare rasekatter som ble plassert på pensjonat da eierne dro på ferie, men nå er det helt vanlige katter som også kommer hit, sier Vibeke Gudbrandsen på Lerud Kattepensjonat.

Trives

Kjæledyr skal ikke bare ha tak over hodet når eierne drar på ferie.

Da Vibeke og Jan lekte med forretningsideen sin om et kattepensjonat, hadde de det klart at kattene ikke skulle gå for lut og kaldt vann. Dyrevelferd og trygghet var to stikkord. Katter er firbeinte menneskevenner, og i Romedal kommer kattene til å bli bortskjemte. Aircondition og mange stimuli på lekerommet gir følelsen av å være på femstjerners luksushotell.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat