hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Gjestvang håper på rask Malungen-drift

Publisert: 19.mai.2017 17:53
Oppdatert: 19.mai.2017 17:53

– Jeg synes det er trist at Malungen nå står øde og forlatt. Det er et fantastisk fint sted i Stange, sier Senterpartiets gruppeleder i kommunestyret, Aasa Gjestvang.

Gjestvang sier det er viktig at det er kontinuerlig og aktiv bruk av Malungen gjestegård. Kontinuerlig drift er viktig både for vedlikehold av stedet og tilliten til både kunder og lokalmiljø, sier hun videre. Samtidig må norsk lov følges når det gjelder bruk av utenlandsk arbeidskraft, påpeker Gjestvang.

– Jeg håper det raskt blir drift igjen på Malungen. Samtidig er jeg opptatt av at det benyttes mest mulig norske, lokale varer og tjenester. Nå er det satt opp to demonstrasjonshytter og det er viktig at tømmeret skal være kortreist. Malungen ligger i en av Europas største skogeiendommer, sier hun.

Truls Gihlemoen, leder i Stange Frp, sier alle er pålagt å sette seg inn i regelverket enten man driver vaskehall, byggeplass eller serveringsvirksomhet. Utlendingsenheten gjør en god jobb med å følge opp, sier han

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke