Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Gjestvang-reaksjoner i Stange Frp

Publisert: 31.okt.2016 22:59
Oppdatert: 31.okt.2016 23:01

– Sp-gruppeleder Aasa Gjestvang serverer løgnhistorier. Jeg vil tilbakevise hennes utsagn i gårsdagens avis om at vi har sovet i timen. Jeg sover aldri, sier Truls Gihlemoen i Stange Frp.

Gihlemoen hevder Gjestvangs kommentar til avgiftsøkningen i Sirkula er svært usaklig. Her sier Sps frontfigur at stangepolitikerne var godt orientert om prisutviklingen.

– Jeg og Frp har aldri blitt forespeilet den skyhøye prisstigningen Sirkula nå lanserer. Det er svært provoserende hvordan Gjestvang lyver når hun insinuerer at politikerne har hatt mulighet til å ta stilling til en slik økning. Frp og resten av kommunestyret, fikk tvert imot dokumentert i saksframlegget 30.09.2015 at omlegging fra småsamlere til en bedre løsning med hjemmehenting skulle medføre en merkostnad på marginale 0,2 prosent sammenlignet med å beholde småsamlerne. Sirkula investerer mer enn de har råd til og skyver kostnadene over på brukerne etterpå og deres lommebøker, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke