hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Historisk jernbanevedtak i planutvalget i Stange
Planutvalget i Stange vedtok tirsdag enstemmig Jernbaneverkets forslag til kommunedelplan for dobbeltspor Sørli–Brumunddal.

Publisert: 06.des.2016 17:01
Oppdatert: 06.des.2016 17:21


– Dette er et viktig vedtak. Vi har vedtatt hele planen med endringer. Det er en milepæl at vi er kommet så langt. Selv om vi ikke er i mål ennå, er skolekulverten i Ottestad og en justering av stigningen i forhold til Brenneribekken kommet på plass. Det sier Eva Søgnebotten, Ap, leder i planutvalget.

Også partifelle Terje Vestheim mener det er grunn til å feire det historiske vedtaket. Planutvalget roste rådmannens grundige saksframstilling og Jernbaneverket fikk anerkjennelse for samarbeidet med Stange kommune.

– All ære for det tverrpolitiske samarbeidet, sier Truls Gihlemoen, Frp og peker på at trafikksikkerhet i anleggsperioden blir en viktig utfordring. Unge og voksne må vernes for støy og kunne ferdes trygt.

Søgnebotten sier meklingen rundt nedlagt bane, blir viktig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke