Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Huseier ble reddet ut - hund og katt brant inne
– Det er vondt og uvirkelig å se hjemmet sitt utbrent, sier huseieren som søndag kveld kom seg i sikkerhet før boligen var overtent. En katt og familiens hund døde i brannen.

Publisert: 13.mar.2017 17:13
Oppdatert: 14.mar.2017 07:21

Politistasjonssjef Bjørn Lier ved Hamar politistasjon sier til HA at en person med relasjon til huseieren ble pågrepet søndag kveld. Vedkommende er mistenkt for å ha tent på huset og tilbrakte natt til mandag i arresten på politihuset. Politiet vil nå vurdere om det er grunnlag for varetektsfengsling.

HER kan du lese HAs første sak om brannen/pågripelsen.

Bodde hos familiemedlem

Huseieren, som kom uskadd fra brannen er tydelig preget av den fatale brannen. Vedkommende ble fraktet til legevakta for sjekk, men kunne utskrives etter kort tid.

– Da sto jeg der uten å ha noe hjem mer, heldigvis ble jeg tatt hånd om av et familiemedlem og det var trygt og godt å se barnebarnet mitt. Da fikk jeg også en seng for natta, sier vedkommende.

Brannen startet 22.50

Politiet fikk melding om brannen i Åsvegen klokka 22.50. Det var en tid fare for at brannen kunne spre seg, men brannvesenet fikk raskt kontroll, men de klarte ikke å berge huset. En bil ble totalskadd i brannen.

Bjørn Lier er tilbakeholden når det gjelder å uttale seg om hendelsesforløpet. Politiet pågrep altså en person som ble holdt i arresten.

– Det var opplysninger politiet samlet på åstedet som førte til pågripelsen. Krimtekniske undersøkelser av branntomta fortsetter, den mistenkte skal avhøres videre. Det er bra at ingen ble skadd i den dramatiske brannen. Det jeg kan si i dag er at personen har relasjoner til huset, men utover det ønsker jeg ikke å si mer. Politiet kan heller ikke si noe om motivet i dag. Etter hvert skal politiet vurdere om det kan bli grunnlag for fengsling.

– Kan politiet nå fastslå hvilken brennkilde som startet brannen?

–Nei, det kan jeg ikke si. Politiet har sperret av tomta for å gjøre nødvendige undersøkelser. Vi skal avhøre vitner også, sier politistasjonssjef Lier.

Ifølge Lier ble den brannskadde bilen forsøkt reddet uten resultat.

– Saken er uavklart, men vi håper ved hjelp av teknisk etterforsking og avhør å danne oss et bilde av hva som har skjedd.

Mistenkte ble ifølge Lier pågrepet ikke så lenge etter at politipatruljen kom til stedet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat