15. sep
TILHØRERE: Prosjektdirektør Øyvind Moshagen og prosjekteringsleder Øyvind Vaadal i Nye Veier, som leverte rådmannskommentar tirsdag.
 
Hva nå Nye Veier?
– Vi skal hjem og tygge. Ingen kommentar til det som har skjedd her, sa Øyvind Moshagen.

Publisert: 13.jun.2017 12:04
Oppdatert: 13.jun.2017 12:05

– Hvorfor kan ikke Nye Veier leve med reguleringsplan 2012?

– Fordi de den ikke er god nok.

Fra talerstolen i planutvalget, ble det framsatt krass kritikk av Nye Veiers innspill på tampen. Sps Olav Frang kalte brevet et utidig tilsvar etter at fristen er gått. Han sa det er freidig å skrive at Nye Veier er forundret over rådmannens innstilling.

– Når det gjelder landbruksareal og beslag av dyrket mark, har Nye Veier rett. Mer matjord vil gå tapt i reguleringsplanen fra 2012. Det er klart det smerter Senterpartiet å måtte innrømme det, men i totalbildet har vi funnet at vi må la dette gå, sa Frang.

Kommunalsjef Frode Haugan sa at E6-utbyggingen er preget av rask framdrift. Han er betenkt over så korte frister at administrasjonen ikke rekker å sette seg inn i nye innspill på forhånd.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke