Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
UTRIVELIG: Tom Roger Hjermstad og kona Vikanda Matmuang synes det er ubehagelig å oppleve bråk og hærverk rett ved gatekjøkkenet. FOTO: Christian E. Bergheim
 
Jafs-ansatte reagerer på vold
Tom Roger Hjermstad, daglig leder ved Jafs-gatekjøkkenet og Mix-kiosken på «Johnsen», synes det er ubehagelig med grov vold rett utenfor egen bedrift.

Publisert: 20.nov.2017 15:53
Oppdatert: 20.nov.2017 16:03

Hjermstad forteller at det ikke er videoovervåking på stedet, og at det derfor ikke finnes bilder av helgas slåsskamp. Gatekjøkkenet stengte også mer enn to timer før det verste bråket startet, så ingen av de ansatte ble vitner. Tidlig søndag morgen måtte de ansatte ut på fortauet og rydde opp.

– Vi fant en sekk, ei flaske og et ødelagt reklameskilt. Det har nok gått hardt for seg, og åpenbart vært litt «action», sier Hjermstad.

Ifølge Hjermstad skal det ikke ha vært noen store problemer med vold utenfor gatekjøkkenet ved tidligere anledninger.

– Jeg vet ikke så mye mer om hva som skjedde nå sist, men det er ikke noe moro når sånt skjer. Det er ubehagelig, sier han.

Hjermstad opplyser at dersom noen av de involverte savner en sekk, så kan denne hentes mot korrekt beskrivelse på gatekjøkkenet eller på storkiosken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat