15. sep
SKOLEHØST: Eiendomssjef i Stange, Bjørn Lunstøeng har mange bestillinger på skole denne høsten. FOTO: HENNING HOLTER CHRISTENSEN
 
Jobber med Solvin og RUSK
Eiendomsavdelingen i Stange kommune utreder bygging av en helt ny ungdomsskole ved Stangehallen. Øvrige prosjekter er etterbruk av Romedal ungdomsskole (RUSK) og framtida til Solvin skole.

Publisert: 06.okt.2017 20:26
Oppdatert: 06.okt.2017 20:26

Det bekrefter eiendomssjef Bjørn Lunstøeng. Eiendomsavdelingen ber nå om 400.000 kroner til utredningsarbeidet for etterbruk av Romedal ungdomsskole.

Skolen er vedtatt slått sammen med Stange ungdomsskole og parallelt med utredningen om løsning av rombehov ved Stange ungdomsskole, gjennomfører altså eiendomsavdelingen bestillingen om å se på bygging av ny ungdomsskole ved Stangehallen/Stange videregående.

– Hvilken tidsramme er det på utredningsarbeidet, Lunstøeng?

– Vi bør ha kommet langt i løpet av høsten, altså før jul. Det er spennende å se på en eventuell plassering av ny skole ved Stangehallen, altså å flytte Stange og Romedal u-skole dit, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke