15. sep
 
Kan bli nyetablering
Mottaksleder Frode Sam Hauen sier mange mennesker blir berørt når transittmottaket stenger dørene. Mentalt forbereder han seg på å etablere nye mottak.

Publisert: 27.mar.2017 15:53
Oppdatert: 27.mar.2017 15:53

– Det vi står oppe i nå er tungt for alle. Vi prøver å holde motivasjoner oppe ved å ha en positiv vinkling. Se morgendagen med et litt annet lys med tanke på å være jobbsøker. Jeg har som utgangspunkt å få alle i jobb. Det er viktig å motivere den enkelte ansatte til å lage god CV-er, jobbsøknader og få fram det beste hos enkelte når man skal presentere seg for en ny arbeidsgiver.

Ifølge Hauen er det yngre som blir hardt rammet, unge ansatte med høye lån.

– Arbeidsmarkedet er ganske røft, men jeg mener at våre ansatte har en kompetanse som er konkurransedyktig overfor arbeidsmarkedet. Realkompetanse kan ikke kjøpes, verken på høgskole eller universitet. Vi må være positive i en vanskelig situasjon.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke