Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Kommunal stilling
Ringsaker, Hamar og Elverum har kreftkoordinator i 100 prosent stilling. I Stange blir deler av stillingen betalt av Kreftforeningen.

Publisert: 17.nov.2016 14:57
Oppdatert: 17.nov.2016 14:57

Kommunalsjef Tove Nordli Selnes har i dag en gledelig melding til dem som er bekymret for stillingen i kommunen.

– Stange kommune har søkt og mottar tilskudd fra Kreftforeningen til kreftkoordinatorstillingen. Parallelt med at tilskuddet fra Kreftforeningen trappes ned, trappes kommunens andel opp. Dette er lagt inn i forutsetningene i økonomiplanperioden. Med andre ord er videreføring av kreftkoordinatorstillingen i Stange 100 prosent sikret også når tilskuddsperioden fra Kreftforeningen avsluttes, presiserer Nordli Selnes.

Kreftforeningen dekker 75 prosent av lønnskostnadene de første tre årene, deretter en gradvis nedtrapping til 60, 40 og 20 prosent de neste tre årene hvor kommunene tar over ordningen, til sammen seks år.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat