Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
VIL HJELPE: Turid-Wenche Mosæther sier at ting vi tar for gitt, kan være nesten uoppnåelig for andre. Empati er et stikkord, sier hun.
 
Lavinntekter øker
Inntektsforskjellene har vokst, andelen personer med relativ lavinntekt er økende, ifølge Statistisk Sentralbyrå (SSB)

Publisert: 14.des.2016 19:08
Oppdatert: 14.des.2016 19:08

Lavinntekt er i stor grad forbundet med svak tilknytning til arbeidslivet. Andelen med lavinntekt er særlig stor blant aleneboende minstepensjonister og sosialhjelpsmottakere, men har de siste årene økt mest blant uførepensjonister og personer med nedsatt arbeidsevne. Blant alderspensjonister har andelen med lavinntekt falt markant helt siden slutten av 1990-tallet og er nå mindre enn i befolkningen som helhet, viser en rapport finansiert av Arbeids- og sosialdepartementet. Personer med nedsatt arbeidsevne, mottakere av kvalifiseringsstønad og uførepensjonister med lavinntekt har økt mest de siste årene. I mange lavinntektsgrupper er det flere som opplever å ha trangere økonomi og tyngende boutgifter enn i befolkningen generelt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke