Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Leirskole og mobbing
Alle elever i stangeskolen skal ha et trygt og godt skolemiljø. Mobbing kommer også i dette skoleåret til å stå sentralt i Barn- og unges kommunestyre.

Publisert: 14.nov.2016 18:06
Oppdatert: 14.nov.2016 18:06

Rus blant unge skal settes på dagsordenen. BUK ønsker å lære mer om innvandrere og hvordan man skal behandle hverandre.

Det er ønske om mer tilgjengelig helsesøster på skolen og de unge ønsker å forbedre skolen og kommunen. Trafikksikkerhet for unge og trygg skoleveg er en annen merkesak. Å jobbe mot utslipp av CO₂ og kasting av mat på skolene, er to av miljøsakene.

Elevrådet på Hoberg og Arstad skole vil ha tilbake leirskoletilbudet. Hoberg-elevene synes det er skikkelig dumt at de ikke lenger får reise på leirskole. Det er en fin opplevelse å dra på leirskole og møtet med nye mennesker er nyttig. Mer svømmeundervisning er også ønsket. Ikke alle lærer seg å svømme skikkelig og det bekymrer BUK-medlemmene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat