Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
ENGASJERT: Trygve Slagsvold Vedum sto på for å redde hjemkommunens stolthet Staur fra salg. Her sammen med styreleder Anne Kathrine Fossum.
 
Må investere penger
Store investeringer må til hvis Staur skal brukes som gjestegård i stort omfang.

Publisert: 19.mar.2017 19:31
Oppdatert: 19.mar.2017 19:31

Det sier styreleder Anne Kathrine Fossum. Konferanselokale må oppgraderes og kjøkkenet må moderniseres for matproduksjon.

Fossum sier det er mange muligheter på Staur, blant annet å bruke hovedbygningen som statens representasjonslokale. En annen mulighet er å bruke lokalitetene i større grad for å understøtte leietakerne på gårdsbruket, men investeringene må jo lønne seg sier hun.

Styret ga i sin tid anbefaling til departementet om å selge Staur fordi man så det som vanskelig å få økonomi i gjestegårdsvirksomheten. Hvilke muligheter som nå ligger i gården, drøfter styret med eier. Aps landbrukspolitiske talsperson, Knut Storberget, Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum og de politiske gruppelederne i Stange engasjerte seg sterkt for å redde gården fra salg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat