Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
ØNSKER SEG TIL STANGE: Magnus Evenby søker den nyopprettede stillingen som koordinator for idrett og friluftsliv i kommunens kulturavdeling.
 
Magnus en av 90 som søker ny drømmejobb
29 år gamle Magnus Evenby og samboeren skal selge huset i Rakkestad og flytte til Hedmarken. Treneren i Norges Skiforbund er blant 90 søkere til nyopprettet stilling som idrettskonsulent i Stange kommune.

Publisert: 03.mar.2017 20:03
Oppdatert: 03.mar.2017 20:08

Hedmarken har befolkningsvekst og Magnus Evenby representerer de unge som søker til Innlandets indrefilet.

– Jeg synes det virker som en veldig spennende jobb innenfor et felt som interesserer meg som idrett og friluftsliv. Jeg flytter etter samboeren til hamardistriktet til sommeren og er derfor på jobbjakt i dette området, sier han.

Om det blir etablering i Hamar eller Stange har ikke paret tatt stilling til. De ønsker å bo landlig og vil se hva som kommer på markedet.

– Samboeren har nettopp begynt i fulltid i Moelv og vi har en liten hytte i Vang, så det har ingen hast ennå, sier jobbsøkeren videre.

Er landslagstrener

Svært mange kandidater har altså meldt seg på i kampen om bli Stange kommunes nye idrettskonsulent. 45 kvinner og 45 menn har søkt på jobben. Blant dem Line Kongssund (47) fra Ringsaker og Audun Jensen (50) fra Hamar.

Kongssund er i dag avdelingsleder i avdeling for idrett, friluftsliv og folkehelse i Ringsaker. Audun Jensen, en profilert jernbanedebattant, lærer og prosjektleder, tidligere ansatt i Hamar kommune vil også til Stange kommune.

Blant søkerne er det flere fysioterapeuter, idrettspedagoger, lærere, arrangementssjefer og en landslagstrener.

Magnus Evenby er nemlig hovedtrener på rekruttlandslaget langrenn og skiskyting for syns- og bevegelseshemmede.

Forventet mange søkere

Kultursjef i Stange kommune, Solbjørg Tveiten, sier hun hadde ventet mange søkere fordi det er ikke mange slike stillinger som lyses ut, men ikke så mange som 90.

Den nye koordinatoren skal blant annet jobbe for samhandling mellom frivillige lag og kommunen, være pådriver for regionale prosjekter og folkehelsetiltak. Dessuten skal vedkommende ha faglig ansvar for tjenesteområdet idrett, friluftsliv og idrettsanlegg samt forvaltning av økonomi knyttet til tjenesten. Koordinatoren vil også bli saksbehandler for kommunale tilskuddsordninger til idrettsformål og motorferdsel i utmark.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat