Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
 
Mer skoleskyss
Blir skolemodellen til rådmannen vedtatt, må stangeelevene kjøre mer skolebuss.

Publisert: 04.jan.2017 07:15
Oppdatert: 04.jan.2017 07:15

Romedal og Stange ungdomsskole slås sammen, foreslår rådmann Stein Erik Thorud. Ved å slå sammen ungdomsskolene vil kommunen spare 45 millioner i investeringskostnader.

Rådmannen ønsker å benytte Romedal ungdomsskole til videre skoleformål. Det er store restverdier i bygget som foreslås brukt til en ny stor barneskole for elevene fra Solvin, Åsbygda og Breidablikk. Her er økte skyssutgifter med buss stipulert til 1,2 millioner kroner.

Videre foreslår rådmannen å flytte elevene fra nybygde Espa skole til Tangen. Økte skyssutgifter for Espa-elevene er beregnet å koste 222.000 kroner. Dersom de såkalte 0-alternativet velges, trengs det 159 millioner kroner til å rehabilitere Breidablikk barneskole på Ilseng og Romedal ungdomsskole.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat