Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
 
Nesten-ulykke
Det var flere utforkjøringer i nedre Kjonerudvegen i november og desember. Selv under befaringen i november var det en nesten-ulykke.

Publisert: 01.jan.2017 18:49
Oppdatert: 01.jan.2017 18:49

Selv om deltakerne fra Statens vegvesen og fylkeskommunen hadde refleksvester, måtte flere av deltakerne hoppe ut i vegkanten i forbindelse med en møtesitasjon. Befaringen var klokka 7.30 om morgenen. Morgenrushet var i gang og det var jevn trafikk av både nyttekjøretøyer og biler.

– Trafikksikkerhetstiltak vil ikke bare beskytte myke trafikanter, men ikke minst sjåførene mot seg selv også. Vi mener derfor det må tas hensyn til kurvatur, geografi og trafikksituasjon generelt, sier velleder Tore Ketil Stårvik.

– Alle på Hedmarken vil ha nytte av en sammenhengende gang- og sykkelsti rundt hele Åkersvika. Hedmark ønsker å doble andelen fotgjengere og syklister innen 2023, sier Stårvik.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat