Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
 
Netto driftsresultat på 86,4 millioner

Publisert: 15.feb.2017 16:22
Oppdatert: 15.feb.2017 16:22

Stange kommune økte overskuddet med 8,7 millioner fra 2015–2016. Skole- og barnehagesektoren gikk med 9,1 mill. i pluss.

Det går fram av årsregnskapet for 2016. Kommunen går så det suser og oppnådde et overskudd på hele 64,1 millioner kroner. Kommunens frie disponible fondsmidler er kommet opp i 300 millioner kroner. De ulike enhetene i kommunen fikk et samlet overskudd på 9,9 millioner kroner. Overskuddet skyldes skattevekst på 10,6 prosent, besparelser i lønn og pensjoner, økte statstilskudd og mindre forbruk i virksomhetene. Truls Gihlemoen, Frp, reagerer på at kommunene på Hedmarken har over en kvart milliard i overskudd. Med nedleggelsesspøkelset hengende over kommunens barneskoler, kapasitetskrise i pleie og omsorg samt manglende nærings- og boligutvikling, er kommunens overskudd og oppbygging av kommunale sparefond en hån mot Stanges innbyggere. Overskuddet tilsvarer kommunens inntekter på eiendomsskatt, sier Gihlemoen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat