Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Nye høringsrunder
Ordfører Nils A. Røhne (Ap) sier de foreslåtte inngrepene er så store at det trengs planendringer hvor alle berørte parter vil bli hørt.

Publisert: 10.jan.2017 22:03
Oppdatert: 10.jan.2017 22:03

Nye Veier er i jevnlig dialog med Stange kommune. Røhne er derfor kjent med de nye og reviderte E6-planene. Ordføreren sier han er positiv til å finne en god løsning, men er samtidig opptatt av at alle parter skal bli hørt.

– Å la fylkesvegen gå under E6 i samme løp som i dag, det er en stor endring sammenlignet med de vedtatte planene. Det kreves derfor en planendring med høringsrunder hvor de berørte partene, både offentlige og private, får anledning til å komme med innspill, sier han.

Røhne sier han nå avventer at Nye Veier utarbeider en ferdig planendring, slik at kommunen kan videreføre arbeidet og til slutt gjøre et nytt vedtak.

– Vi må se på hvor store konsekvenser endringene vil få. Blant annet støyskjerming er et vesentlig tema. I grunn for vedtaket må det ligge en utredning av alle problemstillingene, sier Røhne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke