Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Nye Veier AS vil gi rask tilbakemelding
– Jeg registrerer at planutvalget stiller endel spørsmål. Da er det vanlig at tiltakshaver Nye Veier AS svarer, sier stangeordfører Nils A. Røhne. Det kan nå bli aktuelt med et ekstraordinært planutvalgsmøte.

Publisert: 29.mar.2017 17:08
Oppdatert: 29.mar.2017 17:13


Øyvind Moshagen, prosjektdirektør for Nye Veier E6 Mjøsregionen, uttalte onsdag ettermiddag at tirsdagens beslutning i planutvalget vil kunne få alvorlige konsekvenser for fremdriften for E6-utbyggingen.

– Vi vil svare på spørsmålene fra planutvalget på en god måte i løpet av svært kort tid. I forslaget vi sendte kommunen sparer vi nesten 15 dekar dyrket mark og vi reduserer inngrepene ved Furnes Hamjern. I tillegg blir de som benytter det lokale vegnettet spart for store ulemper ved at behovet for flytting av masse reduseres. Det gir vesentlig mindre anleggstrafikk og kortere byggeperiode å redusere masseflytting der det er mulig. I Uthuskrysset kan vi unngå å flytte 250. 000 kubikkmeter masse. Målet er 40 prosent mindre utslipp i vegbygg før 2030, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke