Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Nye Veier tviler på tidsplan for nye E6

Publisert: 20.jun.2017 16:59
Oppdatert: 20.jun.2017 16:59

I dag skal kommunestyret behandle reguleringsendringen for E6-krysset. Nye Veier skriver i et brev til kommunen at den uavklarte situasjonen gir betydelig usikkerhet for byggeframdriften på E6.

Som kjent sa planutvalget nei til Nye Veiers planløsning for Uthuskrysset og krever at reguleringsplanen for 2012 må følges. I brevet til kommunen skriver prosjektdirektør Øyvind Moshagen at Nye Veier mener det er alvorlig at Stange kommune ikke har forholdt seg til at Nye Veier har rettslig trafikksikkerhetsmyndighet på lik linje med Statens vegvesen for E6. Politikerne mener det er usikkerhet rundt trafikksikkerhet. Dette avviser Moshagen og mener at rådmann/administrasjon plikter å sørge for at kommunestyret presenteres korrekt fakta. Moshagen sier de har funnet flere avvik, feil og mangler 2012-planen.

Kommunalsjef Frode Haugan svarer at Nye Veier har foretatt en juridisk vurdering, og han vil studere brevet før møtet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat