Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ottestad er populært
Majoriteten av innflyttere til Stange bosetter seg i Ottestad. Helmik Slora Kristiansen var aldri i tvil.

Publisert: 10.mar.2017 15:17
Oppdatert: 10.mar.2017 15:17

– Jeg skjønner godt at mange velger å bosette seg i Ottestad. Her er det muligheter for et urbant liv i landlige omgivelser. Ottestad har en totalpakke med nærhet til Hamar, gode barnehager, et aktivt idrettslag og et av Norges vakreste kulturlandskap. Vi har også veldig gode skoler. Det er viktig, men jeg tror ikke det alene er nok til å få en slik utvikling vi opplever, ifølge Kristiansen.

Ap-lederen sier for han handler politikk om å forstå hvordan samfunnet rundt oss endrer seg og hvordan politikken må endres for å fungere i det nye samfunnet.

– En av de største farene for sosialdemokratiet er å slåss for å bevare alt som det er selv om verden rundt oss går videre. Arbeiderpartiets gamle slagord skape og dele er en av mine favoritter. Vi må skape verdier for å ha noe å fordele, avslutter Kristiansen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke