Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
Daglig leder: Mari B. Nordtun er ansvarlig for den daglige driften av Ottestad Idrettslag.
 
Populært klubbhus
Klubbhuset til Ottestad IL er nettopp ferdig restaurert. Idrettslaget jobber også aktivt med å få finansiert kunstgress på hovedbanen og en nierbane.

Publisert: 10.feb.2017 16:32
Oppdatert: 13.feb.2017 06:32

Kunstgresset på hovedbanen er beregnet å koste åtte millioner kroner, prislappen på nierbanen er fire millioner kroner.

Kjøkkenet på klubbhuset er totalrenovert og lokalene leies ut til matkurs, barnebursdager, brylluper, jubileer, dåp og konfirmasjoner. Selskapsvirksomheten gir bidrag til driften av idrettslaget.

Antallet aktive barn som har deltatt i skitreningen, er mellom 80 og 100. Etter trening samles de unge til kveldsmat på klubbhuset.

OIL har 1.400 medlemmer fordelt på greinene fotball, håndball, ski, sykkel og innebandy. I tillegg driver de idrettsskolen «Aktiv i Ottestad» i samarbeid med barneskolene og ungdomsskolen i Ottestad og STAVIS, slik at alle 5.-7.-klassinger i Ottestad får fysisk aktivitet i skoletiden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat