hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Sp synes avstanden til Frp er for stor
– En blankpusset Frp-politikk gjør avstanden mellom Sp og Frp for stor, sier gruppeleder Aasa Gjestvang.

Publisert: 29.des.2016 18:57
Oppdatert: 29.des.2016 19:08


Torsdag ettermiddag inviterte Truls Gihlemoen i Stange Frp, Aasa Gjestvang til å bidra konstruktivt i arbeidet med å gjøre Tingvold til et signalbygg for Stangebyen. Hamar og Brumunddal utvikler seg til attraktive tettsteder med konsentrert sentrumsbebyggelse. Derfor må politikerne i Stange kjenne sin besøkelsestid, sier Gihlemoen.

– Jeg leser Frps budsjettforslag der de vil selge Stange Energi. Avstanden mellom oss er for stor, kommenterer Gjestvang.

– Frp ønsket å ta med utviklingen av Tingvold som en del av arbeidet med sentrumsplan. Stange Ap ville det annerledes og vedtok utviklingen uten forutgående diskusjon om hvordan Tingvold kan bidra til et løft. Vi inviterer Sp og resten av opposisjonen til å bli med i prosessen. Vi må unngå at Stange skal bli en fraflytningstruet cowboylandsby med tomme gater og butikker, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke