Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
24. sep
SATSING: Stangeskolen arbeider med oppfølging av mellomtrinnet slik at elevene er bedre rustet når de møter rektor Geir Mauset Stange u-skole.
 
Skaper læringskultur
– Hvis grunnmuren ikke er ferdig bygd, er det vanskelig å bygge hus. Rektor Geir Mauset på Stange ungdomsskole sier langt fra alle elever faller av.

Publisert: 30.mai.2017 16:07
Oppdatert: 30.mai.2017 16:07

– En del elever er svært motiverte og står på som bare det, sier en optimistisk rektor.

Tilstandsrapporten for grunnskolen viser at resultater på nasjonale prøver er fortsatt for svake, spesielt utvikling fra barnetrinn til ungdomstrinn og gjelder særlig lesing, ifølge skolefaglig rådgiver Kristin Schjetne.

Elevenes digitale ferdigheter på fjerde trinn er ikke tilfredsstillende og det er behov for å sjekke om arbeidet med oppfølging av mobbing er godt nok.

De faglige resultater i grunnskolen i Hedmark skal heves og elevene skal forberedes på framtidens samfunns- og arbeidsliv.

Mange lærere i stangeskolen tar nå videreutdanning.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat