Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Utvider: Fabrikken bygger ut lokalene. Åpningen skjer i desember.
 
Søker flere folk
Trappefabrikken mister to ansatte på grunn av pensjon. De har derfor lyst ut en ledig stilling. Kanskje blir det også flere ansettelser på sikt.

Publisert: 09.nov.2016 06:25
Oppdatert: 09.nov.2016 06:25

De to halve stillingene skal snarest erstattes med én hel stilling. Dette er ifølge eier Åge Johnsen helt nødvendig for å få produksjonen til å gå rundt.

– Kanskje blir det en ansettelse til, men vi må først se an behovet når den nye delen av fabrikken er tatt i bruk, sier han.

Johnsen sier det stort sett går greit å skaffe fast ansatte. Fullt så lett er det ikke få finne lærlinger og yngre arbeidskraft.

– Vi har prøvd å finne lærling i to år. Vi trodde det skulle være mer attraktivt, men de unge velger ofte å gå rett til bygg og anlegg etter endt skolegang, sier han.

Johnsen mener høyere lønninger i «utebransjen» er en viktig årsak til at de yngre lar seg friste.

– Samtidig har vi opplevd at folk har kommet hit og gått ned i lønn, men likevel ment at det var verdt det. Det er godt å jobbe innendørs på vinteren, smiler han inne i de lune og lyse lokalene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
deneme