Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Stiller helsesøsterspørsmål til Røhne

Publisert: 16.nov.2016 22:09
Oppdatert: 16.nov.2016 23:05

Leder i Stange Frp, Truls Gihlemoen, ber ordfører Nils A. Røhne redegjøre for skolehelsetjenesten.

– Regjeringen har de siste årene bevilget hundretalls millioner til styrking av helsesøstertjenesten, men siden tilskuddet ikke har vært øremerket, har Stange kommune brukt pengene til mye annet. I desember 2015 sendte statsrådene Bent Høie og Jan Tore Sanner ut et brev til landets ordførere, med informasjon om midler til oppbygging av helsetjenester til barn og unge i kommunene. Der presiseres det at midlene som går til å styrke tjenesten vil være øremerket til formålet, totalt 100 millioner, vil være en belønningsordning, sier han.

Ifølge Gihlemoen har saken vært drøftet i kommunestyrets kafédialog med administrasjonen. Da løftet virksomhetslederne fram skolehelsetjeneste som en av de fremste utfordringene kommunen står ovenfor.

– Alle elever har rett til å få hjelp eller råd fra skolens helsetjeneste, tjenesten trenger et løft, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat